Praktisk Info

Telefonkonsultation med læge:
Dagligt mellem kl. 8 – 9

I telefonen kan gives korte svar på undersøgelser eller råd vedrørende akut sygdom.
Bemærk venligst: Telefonkonsultationen er ikke til tidsbestilling og receptfornyelse af fast medicin som ikke er vanedannende (alle andre medikamenter end sovepiller, beroligende medicin og stærk smertestillende medicin).


AKUT SYGDOM:
Man kan få en AKUT tid mellem kl. 9.45-10.15, men kun efter FORUDGÅENDE AFTALE med læge eller sygeplejerske. Du skal ringe mellem kl. 8-9 (eller fortælle ved skranken, hvad det handler om), hvis du ønsker en akut tid. Der sidder en sygeplejerske ved telefonen udover lægerne for at øge muligheden for at komme igennem.


Konsultation efter aftale:

Der er konsultation efter aftale mandag til torsdag kl. 10.00-15.00, tirsdag dog til kl. 16.15. Forbered hjemmefra, hvad der er vigtigst, da det ikke er sikkert, at vi kan nå at behandle flere problemstillinger i samme konsultation. Der er afsat 15 minutter pr konsultation.
Hvis du bliver forhindret i at møde, meld venligst afbud senest samme formiddag og gerne dagen før, da manglende afbud skaber længere ventetider for alle.

Om fredagen er det kun undtagelsesvis muligt at bestille tid.


Sygebesøg
Kan aftales med lægen i telfonkonsultationen kl. 8-9.  Da der er begrænsede undersøgelsesmuligheder i folks eget hjem, foretrækker vi så vidt muligt konsultation i Lægehuset.


Tidsbestilling /receptfornyelse og andet:
Telefonisk dagligt mellem kl. 8 – 12.30, fredag dog  kl. 8-12.00
Der kan også bestilles tid (begrænset antal) og fast medicin via hjemmesiden døgnet rundt, bemærk dog, at der kan være ekspeditionstid, på op til 3 hverdage: Login selvbetjening


E-mail konsultation:

Man kan også sende en e-mail til en af lægerne med en kortere problemstilling, ønske om prøvesvar eller andet. E-mail konsultation egner sig ikke til akutte problemstillinger, da der kan gå op til 5 hverdage inden du kan forvente svar. Man kan også modtage svar på undersøgelser via e-mail, hvis man ønsker.
Send e-mail: Login selvbetjening


Akut behov for lægehjælp mellem kl. 13-16:
Ring på Tlf: 51 93 76 12.


Akut behov for lægehjælp efter kl. 16 og i weekenden:
Ring på Tlf: 1813